ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці оточили наметове містечко регіоналів

|

У наметовому містечку молодіжної організації Партії регіонів, встановленому біля пам’ятника Шевченку, вже відбулося кілька інцидентів. Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», неприхильно налаштовані львів’яни висловили своє ставлення до прихильників прем’єра у цілком передбачуваний спосіб – біло-блакитна символіка регіоналів уже валялася на бруківці, а з плаката «Львів підтримує Януковича» здерли частину зі словом Львів.

Тут же з’явилися контр-агітатори – два чоловіки із нашвидкуруч виготовленим плакатом «Львів проти зека Януковича».

Правоохоронці доволі оперативно зреагували на ескалацію напруги. Якщо спочатку їх було всього кілька осіб, то вже тепер очевидці нарахували до півсотні, причому більшість оточили саме містечко.

Нагадаємо, що приблизно два десятки наметів на підтримку дій В. Януковича з’явилися сьогодні біля пам’ятника Шевченку. Учасники стверджують, що організаторами є міська організація Союзу молоді регіонів України, однак у прес-службі обласного осередку Партії регіонів повідомили, що вони нічого такого не організовували, а особу, яка називає себе керівником молодіжки, уже кілька місяців як виключили з партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *