ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи і регіонали вважають, що опозиція і президент готують фальсифікації

|

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що опозиція і представники Президента готують тотальну фальсифікацію виборів. Про це proUA повідомили в прес-службі КПУ.

Симоненко відзначив, що каменем спотикання під час засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи стала необхідність формування реєстру виборців до початку парламентських виборів. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

“Представники так званої опозиції, і представники Президента вважають, що такий реєстр не потрібний. Вони все роблять для того, щоб до початку виборів реєстру виборців не було. Якщо додати до цього розпорядження Президента про встановлення СБУ повного контролю над електронними каналами інформації, то стане очевидно, що самозваним “демократам” демократичні вибори не потрібні. Вони готують тотальну фальсифікацію”, – відзначив Симоненко.

Раніше народний депутат Михайло Чечетов (фракція ПР) заявив, що чесні вибори в липні провести неможливо. Він висловив здивування, «що жене Президентську сторону приймати в пакеті 12 законів». Чечетов вважає, що таким чином Президент проявляє бажання сфальсифікувати вибори.

Народний депутат член Президії партії “Наша Україна” Борис Беспалий розцінює пропозицію Партії регіонів про перенесення виборів на осінь, як спробу затягнути виборчий процес з метою фальсифікації виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *