ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде антирейдерська конференція

|

Міжнародна конференція „Антирейдер-2007” пройде у Львові 18 травня. Про це „Львівський портал” повідомили організатори заходу – Асоціація економічної безпеки, член Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при Кабінеті Міністрів України.

Також спів організаторами конференції є Агенція корпоративної безпеки (Київ) та Інвестиційна Компанія “АІКОН” (Львів). Очікується, що у конференції візьмуть участь близько 200 осіб з України, Росії та Казахстану.

Під час конференції будуть розглянуті проблеми недружніх поглинань підприємств, питання ефективної боротьби з рейдерством, ролі та участі держави в протистоянні захопленням.

Особливу увагу на конференції буде приділено питанню обміну науково-практичним досвідом захисту від недружніх поглинань чільних спеціалістів України, Росії та Казахстану.

Очікується, що участь у заході візьмуть керівництво ДКЦПФР, Держкомітету фінансового моніторингу України, ФДМУ, секретарі робочих груп з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств у складі обласних державних адмінстрацій восьми областей Західного регіону України, керівники правоохоронних, виконавчих та судових органів, народні депутати України, топ–менеджери провідних інвестиційних компаній, юридичні консультанти, керівники стратегічних підприємств України, а також представники малого та середнього бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *