ОСТАННІ НОВИНИ

Справу екс-начальника СІЗО навмисне затягують – Крісман

|

Кримінальну справу колишнього начальника СІЗО Василя Романишина навмисне затягують, переконана адвокатка потерпілих у цій справі Наталія Крісман. Підстави так вважати в неї виникли після того, як стало відомо, що прокуратура, яка мала би проводити дорозслідування справи, досі не отримала необхідних матеріалів. «Хтось уперто відтягує кінець справи», – зазначила вона в коментарі «Львівському порталу».

«Чим пізніше ця справа потрапить до прокуратури, тим пізніше її розглядатимуть у суді, однак, сподіваюсь, що суд зробить правильний висновок та все стане на свої місця», – додала Н. Крісман.

Адвокатка переконана, що справа екс-начальника СІЗО, проти репресій якого свого часу повстали близько 60 осіб, має швидше не юридично-правовий характер, а моральний.

Однак ера Романишина вже закінчилась, переконана пані Крісман. Залишається лише дочекатись, коли він опиниться за ґратами.

Нагадаємо, що в грудні цього року Галицький суд Львова відправив кримінальну справу щодо колишнього начальника Львівського СІЗО Василя Романишина на додаткове розслідування.

Свого часу близько 60 працівників СІЗО поставили свої підписи під зверненням про те, що Василь Романишин неодноразово бив їх та ув’язнених, принижуючи нецензурним висловлюванням. Дев’ять із непокірливих тоді розпочали голодування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *