ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ не сприймає всерйоз постанови про імпічмент Президента

|

БЮТ не сприймає всерйоз постанови про імпічмент Президента, заявив у коментарі «Львівському порталу» народний депутат ВРУ п’ятого скликання від БЮТ Степан Курпіль. «Окрім того, його не сприймають усерйоз ті, хто це подав», – зазначив він.

Ця постанова безглузда й не має жодного реального законного ґрунту, переконаний пан Курпіль. «Це дешева спроба чинити на Президента тиск, – зазначив він. – Це абсолютно безперспективна та безглузда спроба, яка засвідчує розгубленість коаліції та про їхнє незнання, як діяти».

Серед депутатів, які зареєстрували постанову, були колишні бютівці. Таким чином, на думку нардепа, коаліціянти намагаються, не підставляючи прем’єра, зробити свою справу руками зрадників.

Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді зареєстровано проект постанови про початок процедури імпічменту щодо Президента Віктора Ющенка. Проект постанови зареєстрували депутати від коаліції комуністи Катерина Самойлик, Олексій Бабурін, Микола Кравченко, “регіонали” Юрій Каракай, колишні БЮТівці Сергій Поліщук і Олександр Ковтуненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *