ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради просять Яцука повернути незаконно вилучену землю

|

Депутати міськради просять голову Держагенції земельних ресурсів України Ігоря Яцука вирішити питання про незаконне вилучення з меж міської ради земельних ділянок. Як передає кореспондент «Львівського порталу», відповідне звернення прийняли під час сесії. За це проголосувала більшість депутатів.

Як випливає зі звернення, сьогодні в судах розглядають кілька резонансних справ про вилучення з меж міської ради і включення в межі сільської ради Великих Грибович 328 га лісопаркових лісів для потреб комерційного та індивідуального будівництва. А також – 52 га лісопаркової території під комерційне житло. Крім того, йдеться про вилучення 15 земельних ділянок під АЗС.

«На даний час правоохоронні органи і спеціальна комісія міської ради проводять комплексне розслідування цих справ», – наголошено у зверненні. Депутати стверджують, що ці порушення чинного законодавства здійснюються на конкретне замовлення певних осіб. При цьому відбуваються за чіткими схемами.

Таким чином, депутати просять негайного втручання в цю проблему Яцука, проведення за участі депутатів міськради перевірки наведених фактів і, відповідно, застосування всіх заходів щодо ліквідації порушень.

«І безумовно, йдеться про розгляд питання подальшого перебування на займаних посадах службовців, які причетні до підписів незаконних документів», – зазначено у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *