ОСТАННІ НОВИНИ

Малі підприємці заблокували вхід до Ратуші

|

Підприємці з громадської організації «Об’єднання підприємців «Місто Лева» заблокували всі входи до міської ради. Як передає кореспондент «Львівського порталу», близько сотні осіб заблокували головний вхід і не пускають до Ратуші депутатів міської ради. При цьому підприємці скандують «Садового геть!» і «Хочемо працювати».

Вони вимагають негайно під час сьогоднішнього засідання сесії розглянути низку питань, пов’язаних із проблемами так званих МАФів. Зокрема, підприємці вимагають припинити демонтаж існуючих МАФІв з 20 квітня, видати дозволи на розміщення існуючих і скасувати рішення виконкому з приводу МАФів. Також вони хочуть, щоб до комісії включили представників підприємців і не приймали рішень без їх присутності. Окрім того, відмовитися від розробки схем розташування МАФ і повернути попереднє положення видачі договорів оренди і дозволі на розміщення об’єктів торгівлі.

Голова організації Андрій Леньо сказав, що минулого разу їх назвали зграйкою підприємців. Отож вони прийшли показати, що їх є багато.

Проблема полягає у тому, що підприємці, які працюють в МАФах, не мають змоги нормально працювати через рішення міської ради створити нове положення щодо діяльності МАФІів. Досі це рішення ще не затверджено, а відтак заблоковано поновлення дозволів законним підприємцям. Раніше підприємці вимагали продовжити чинні дозволи до кінця 2007 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *