ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада відстоює в суді 15 земельних ділянок

|

Слухання справи про привласнення 15 земельних ділянок під будівництво автозаправок у Львові сьогодні тривало п ’ ять хвилин. Представники Львівської міської ради дали клопотання про його призупинення до моменту, поки не розглянуть кримінальну та цивільну справи за фактом підроблення документів.

Як повідомив «Львівський портал» депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк, у 2000 році міська рада прийняла ухвалу про продаж на конкурсних засадах 5 земельних ділянок. Але згодом ухвалу було сфабриковано і в ній замість 5 ділянок почали фігурувати 20. Із них 15 ділянок мали йти під будівництво автозаправок.

«Це все з ’ ясувалось у 2006 році. Із цього приводу було створено комісію. Проаналізувавши ситуацію, ми побачили, що з тих ділянок фактично вільними є дві-три, решта або заняті, або розташовані в паркових зонах чи таких місцях, де будувати автозаправки взагалі не можна», – розповів Володимир Гірняк.

Загальна площа ділянок, за які зараз бореться міська рада, – 2,5 га. Інтереси міста в суді захищають депутати Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька, Олег Махніцький та Володимир Гірняк.

Справу розглядає Львівський господарський апеляційний суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *