ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські дітлахи влаштували флеш-моб на підтримку EURO-2012

|

Близько тисячі львівських підлітків влаштували на площі Ринок флеш-моб на підтримку кандидатури України і Польщі на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це з місця події повідомляє кореспондент «Львівського порталу».

Діти вишикувалися, сформувавши слово «EURO». У такій позиції вони почергово присідають і встають, махаючи над головою синіми та жовтими клаптиками паперу.

Як зазначив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олекса Побурко, цей захід організовано разом з містом-побратимом Львова Вроцлавом. Він спрямований на демонстрацію того, що Львів готовий і здатний провести як маленькі акції, так і великі на кшталт фінальної частини європейського чемпіонату.

Олексій Побурко вважає, що проведення фіналу чемпіонату Європи в Україні загалом і у Львові зокрема дасть поштовх для розвитку економіки та приверне увагу туристів.

«Якщо ж нам не вдасться перемогти в цьому конкурсі, то все одно ми ще раз заявимо про себе як про місто, здатне проводити різноманітні акції», – сказав він.

Попри це, О. Побурко висловив надію на те, що УЄФА прийме рішення на користь України і Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *