ОСТАННІ НОВИНИ

Тарасюк не виключає можливості перенесення дати виборів

|

Лідер народного руху України Борис Тарасюк не виключає можливості перенесення дати виборів. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції. Відповідаючи на запитання «Львівського порталу» щодо ймовірності відтермінування виборів, пан Тарасюк не зміг дати чіткої відповіді. «Ви змушуєте і мене гадати на кавовій гущі. Про можливість перенесення виборів говорять, як політики так і Президент України, але це буде залежати від того, чи братимуть участь у виборах партії, які входять до урядової коаліції», – сказав він.

За словами Тарасюка, якщо представники коаліції погодяться брати участь у виборах, вочевидь, треба буде домовлятися про перенесення виборів. Якщо ж ні, то вибори відбудуться без них – 27 травня.

Якщо ж буде перенесено дату виборів, то Тарасюк хоче повернутися до ідеї утворення мегаблоку помаранчевих сил. На його думку, це варто зробити, бо політичні опоненти також виступатимуть однією силою. З іншого боку, на його думку, якщо буде перенесено термін виборів, то можна буде говорити про збільшення членів блоку «Українська правиця».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *