ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» може ще поповнити блок правих сил – Кендзьор

|

Усеукраїнське об’єднання «Свобода» ще може поповнити склад виборчого блоку правих сил, переконаний народний депутат Верховної Ради України п’ятого скликання від НРУ Ярослав Кендзьор. «Крапку на створенні трьома політичними силами блоку ще не поставлено», – зазначив він у коментарі «Львівському порталу».

Не включення «Свободи» у блок правих сил пан Кендзьор пояснив тим, що вести переговори прийшла людина з «сумнівною політичною репутацією»: «Я не є членом координаційної ради і робочої групи, яка вела переговори щодо створення блоку правих сил, однак мені розказували, що від «Свободи» прийшов пан Башук, репутація якого в політичних колах дещо сумнівна. Саме це в лідерів багатьох партій викликало застереження».

На думку нардепа, резерв часу для збільшення блоку ще є, оскільки, як переконаний він, позачергові вибори буде відтерміновано на осінь.

«Якщо ми думаємо про Україну, то всі гострі заяви можна викинути у смітник», – резюмував Ярослав Кендзьор.

Нагадаємо, що сьогодні ВО «Свобода» на своєму офіційному сайті оприлюднила заяву щодо «саботажу та провокації з боку Народного руху України» через рішення створювати блок правих сил без Всеукраїнського об’єднання. «”Свобода” розцінює дії НРУ, як свідомий розкол, який стає на заваді об`єднанню правих сил», – йдеться в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *