ОСТАННІ НОВИНИ

На освітлення вулиць із бюджету розвитку скерують 3 млн.

|

Депутатська комісія фінансів та планування бюджету затвердила перелік вулиць, на яких проводитимуть ремонт зовнішнього освітлення. Як повідомив начальник ЛКП „Львівсвітло” Євген Бентковський, цього року планують освітлити ще 60 відсотків внутріквартальних та 40 відсотків магістральних вулиць.

Водночас депутати звернули увагу на необхідності покращення освітлення пам’ятних місць, де розташовано пам’ятники видатним громадським діячам України. Зокрема, Юрій Кужелюк, член комісії вніс пропозицію до 100-річчя від дня народження Романа Шухевича та 65-ї річниці створення УПА якісно освітлити пам’ятник Головного командира УПА Романа Шухевича – «Чупринки» в селі Білогорща біля Львова.

Зараз ЛКП „Львівсвітло” проводить роботи в житловому масиві Рясне. У мікрорайоні Рясне-2 облаштовано 68 енергозберігальних ламп, полагоджено лінії електромереж. У Рясному-1 частково замінено 60 світильників, потрібно ще 150, а також 8 км електромереж. Крім того, ЛКП „Львівсвітло” розпочало підготовчі роботи для встановлення зовнішнього освітлення на тих ділянках у Рясне, де взагалі не було освітлення, повідомляє прес-служба міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *