ОСТАННІ НОВИНИ

УКБ міськради проведе понад 40 тендерів на ремонтні та реставраційні роботи

|

Оголошення про проведення 42 тендерів на ремонтні та реставраційні роботи впродовж цього року подало до Тендерної палати управління капітального будівництва Львівської міської ради. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління Богдан Коваль.

За його словами, уже 16 березня ці оголошення будуть опубліковані у спеціальному виданні, а вже після Великодніх свят розпочнуть розкривати конверти.

Б.Коваль зауважив, що внаслідок прийняття змін до чинного закону про державні закупівлі ускладнилася сама процедура проведення тендеру – тепер вони вважаються чинними, якщо участь взяли три претенденти, а не два, як це було раніше. Попри це, начальник УКБ сподівається, що тендери пройдуть результативно, і вже у квітні розпочнуться ремонтні роботи.

Цього року заплановано провести будівельні та ремонтні роботи в закладах освіти на понад сім мільйонів гривень, а в медичних закладах – на понад 8,5 млн. гривень. Ще три мільйони гривень передбачено на реставраційні роботи, зокрема, Ратуші, театру «Воскресіння», та роботи у Національному музеї на Драгоманова і у Вірменському соборі.

Ще понад 10 млн. призначено на роботи, пов’язані з енергозбереженням, і понад 30 мільйонів гривень підуть на ремонти вулиць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *