ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми львівських таксистів вирішуватиме спеціальна робоча група

|

Для вирішення проблем місцевих таксистів львівські таксоперевізники створять спеціальну робочу групу, яка співпрацюватиме з управлінням транспорту і зв’язку Львівської міської ради. Як розповів «Львівському порталу» начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Микола Шкурган, до ідеї створення такої групи таксисти й управління прийшли під час сьогоднішньої робочої наради щодо врегулювання таксоперевезень у Львові.

«Буде створено робочу групу таксоперевізників, до якої ввійде 5-6 осіб. Ця робоча група співпрацюватиме з нами, виноситиме свої пропозиції, прислухатиметься до наших вимог», – розповів Микола Шкурган. На його думку, створення такої групи допоможе зрушити з місця проблеми, які мають місцеві таксисти.

«Ми працюватимемо так, щоб змінити дику стихію нелегальних таксистів. А тих, що працюють легально, але з певними порушеннями, скеровуватимемо в правильне русло», – підсумував начальник управління транспорту і зв’язку міської ради.

За словами Миколи Шкургана, саме за допомогою такої робочої групи мерія отримуватиме відомості про основні проблеми львівських таксоперевізників. А відтак, намагатиметься їх вирішити спільними зусиллями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *