ОСТАННІ НОВИНИ

Руками комісії хотіли розправитися з Марчаком – Породко

|

Проголосувавши вчора за ухвалу щодо тарифної політики, депутати Львівської міської ради, фактично, руками комісії, яка працювала над цим питанням, розправилися з керівниками теплових підприємств. Принаймні в цьому переконаний голова цієї комісії Олег Породко. «Учорашня ухвала довела, що те, що комусь треба було розправитися з паном Марчаком. І це хотіли зробити руками комісії», – зазначив він у коментарі «Львівському порталу».

«Суть учорашньої ухвали парадоксальна, бо в ній є пункт «Міському голові проаналізувати та прийняти рішення щодо доцільності перебування на займаних посадах керівників, які допустили порушення». Рада визнає, що тариф справді був непрозорий. За одно й знайшли мотив звільнити керівників цих організацій», – сказав пан Породко.

На його думку, у вчорашній ухвалі, у якій депутати зробили винними у тарифній проблемі уряд та прем’єр-міністра, а не місцеву владу, дещо неправильно поставлено питання персональної вини. «Вибачте! Але персонально Марчака не треба наказувати. Наказувати треба управління інженерного господарства, виконавчий комітет, а вже потім і самого Ігоря Марчака», – зазначив О. Породко.

Він також переконаний, що насамперед винним у тарифній ситуації є управління інженерного господарства, бо саме воно, а не керівники теплопостачальних господарств, подавало на розгляд виконкому всі складові тарифу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *