ОСТАННІ НОВИНИ

Знижується ціна на м’ясо, сало і цукор , а росте – на гречку

|


На продовольчих ринках за період з 15 по 22 лютого 2007року зафіксовано зниження середніх цін на яловичину – з 18,45до 18,39 грн/кг або на 0,3%, свинину – з 22,00 до 21,75 грн/кг або на 1,1%, сало – з 10,15 до 9,86 грн/кг, або на 2,9% та цукор-пісок – з 3,13 до 3,07 грн/кг або на 1,9%.

Також підвищення середніх цін нагречку – з 4,23 до 4,28 грн/кг, або на 1,2 %.

На продовольчих ринках м. Львова станом на 22.02.07 середній рівень цін становив: крупа гречана – 4,28 грн/кг, яловичина – 18,39 грн/кг, свинина – 21,75 грн/кг, сало – 9,86 грн/кг, птиця – 10,05 грн/кг, цукор-пісок – 3,07грн/кг.

Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 20.02.07 були наступними: на м’ясо яловичини – 19,10 грн/кг, свинину – 21,91 грн/кг, птицю – 11,93 грн/кг, сало – 9,16 грн/кг, цукор-пісок – 3,07 грн/кг.


На підприємствах торгівлі за період з 15 по 22 лютого 2007року зафіксовано зниження середніх цін на птицю – з 10,91 до 10,70 грн/кг, або на 1,9% та на цукор-пісок – з 3,28 до 3,27 грн/кг або на 0,3%.

На підприємствах торгівлі Львова станом на 22.02.07 середній рівень цін був наступним: хліб пшеничний з борошна 1г – 2,17грн/кг, хліб житньо-пшеничний -1,98грн/кг, борошно в/г – 1,67грн/кг, крупа гречана – 4,07 грн/кг, яловичина – 17,16 грн/кг, птиця – 10,70 грн/кг, цукор-пісок – 3,27 грн/кг, молоко – 2,25грн/л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *