ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не захотів сидіти у кріслі Тимошенко, бо забобонний

|

Міський голова Львова Андрій Садовий не захотів сидіти у кріслі лідерки БЮТ Юлії Тимошенко, пояснивши це тим, що він забобонний, – передає кореспондент «Львівського порталу» з брифінгу мера. Окрім того своє спілкування з журналістами він почав лише після того, як із зали вийшла сама Юлія Володимирівна. «Я забобонний, тому люблю сидіти в своєму кріслі, а не в чужому», – зазначив він, відсунувши крісло, в якому сиділа Тимошенко.

А. Садовий відзначив, що йому приємно те, що до Львова приїхали такі високі особи, аби розібратись в тарифній політиці, але ситуація виявилась для нього набагато складнішою, – підкреслив він. «Мені головне, щоб мешканці мали тепло і вони його мають», – додав мер.

«Тарифи не є чесними ні у Львові, ні в цілій Україні, але не можна такими речами бавитись:пропонувати знизити на 10, 15, 30 чи на навіть на 5 відсотків тариф», – сказав пан Садовий.

Він зазначив, що дуже добре те, що Тимошенко ініціювати аудити у Львові. «Хай їх буде хоч три. У Львові ситуація є набагато кращою, ніж у інших містах України в питаннях теплопостачання», – констатував міський голова.

«Сьогодні не було поразок, сьогодні стали реально розбиратися у важкій темі. Ми запропонували відійти від спекуляції і крок за кроком вирішувати це питання, бо все треба вирішувати поступово», – резюмував Андрій Садовий вже після важкого дня тарифних перемовин та нарад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *