ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери політичних партій прийняли звернення щодо ситуації з тарифами на теплопостачання в Україні

|

Лідери політичних партій, що з’їхались сьогодні до Львова для обговорення тарифних проблем прийняли під час сесії Львівської міської ради звернення щодо ситуації з тарифами на теплопостачання в Україні, – передає кореспондент «Львівського порталу» з сесійної зали. Це звернення підписали лідери БЮТ, «Нашої України», Всеукраїнського об’єднання «Свобода», УНП і Громадянської партії «Пора». Звернення зачитав міський голова Львова Андрій Садовий.

У зверненні зокрема йдеться про те, що усі міста України «опинилися на межі катастрофи і що небувале зростання цін на енергоносії а відтак тарифів на теплопостачання призвели до неспроможності мешканців платити за ці послуги».

«Перед місцевим громадами постала реальна загроза тотального банкрутства комунальних підприємств, а відтак – втрати контролю за забезпеченням мешканців життєво важливими послугами. У державі реалізується підступна схема, за якої міста та їх мешканці мають опинитися у рабській залежності від доморощених та іноземних олігархів», – сказано у заяві.

Лідери політичних сил звернулися до Президента України з проханням ініціювати позачергове скликання Ради національної безпеки та оборони України, на якому виробити конкретні кроки виходу з тарифної кризи.

Також лідери політичних партій вимагають включити до наступного засідання ВРУ питання про перегляд державного бюджету на 2007, а також вимагають негайно розглянути проект закону про тарифи на житлово-комунальні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *