ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему тарифів досі мусолять у кабінеті Садового

|

Міський голова Львова Андрій Садовий, голова ЛОДА Петро Олійник та голови політичних сил, що приїхали сьогодні до Львова вивчити питання тарифів, досі спілкуються за зачиненими дверима, передає кореспондент «Львівського порталу». БЮТівець Андрій Шкіль, який вийшов до журналістів, припустив, що, скоріш за все, за підсумками наради тарифи буде знижено.

За його словами, проблема тарифів зародилася «на вулиці Грушевського». «Поки цю проблему не буде усунуто, вирішення питання тарифів не варто чекати», – переконаний нардеп.

Джерела «Львівського порталу» повідомили, що переговори на нараді проходять важко через спротив малих фракцій міської ради.

Натомість Юрій Костенко, який покинув кабінет міського голови, повідомив журналістів, що «уенпісти» їхали до Львова, щоб створити тут модель вирішення теплопостачання на загальноукраїнському рівні, яку можна було б потім винести на обговорення Верховної Ради України, а не для зниження чи підвищення тарифу.

Він сказав, що країни Балтії мали такі ж проблеми, і вони їх вирішили комплексно. І тому вони тепер оплачують без проблем російський газ.

Міський голова Андрій Садовий та голова ЛОДА Петро Олійник, які також виходили з кабінету, не коментували перебігу наради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *