ОСТАННІ НОВИНИ

«Сільмашівці» просять прокуратуру розслідувати справу рейдерства щодо Будинку культури

|

Працівники заводу «Львівсільмаш» вимагають у прокуратури та Львівської обласної державної адміністрації провести розслідування факту рейдерства щодо передачі Будинку культури «Сільмашу», що на вулиці Городоцькій, 225. Як повідомив «Львівський портал» перший заступник голови правління ВАТ «Завод «Львівсільмаш» Петро Онищак, сьогодні понад сотня працівників пікетували приміщення Будинку культури.

Метою сьогоднішньої акції було привернути увагу правоохоронних органів та влади області до «дерибану» майна заводу. За його словами, приміщення Будинку культури, яке належало «Сільмашу», невідомо чому було продано за безцінь столичному банку «Київ», а той, у свою чергу, передав його юридичній фірмі «Юкон». Нагадаємо, що саме за поданням цієї фірми торік порушено справу про банкрутство заводу, яку витребував Верховний Суд України і її закрили.

Петро Онищак розповів, що минулого тижня представник юридичної фірми «Юкон» прийшов до Будинку культури і показав документ акту передачі. Відтак він звернувся до працівників будинку та попросив звільнити приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *