ОСТАННІ НОВИНИ

Розгляд справи за позовом Буняка до Кензьора перенесено на 6 березня

|

У розгляді справи в Пустомитівському районному суді за позовом колишнього міського голови Львова Любомира Буняка до народного депутата Ярослава Кендзьора оголошено перерву до 6 березеня. Про це «Львівському порталу» повідомив Любомир Буняк.

«До першого березня відповідач має подати документи, договори, тому суддя й дав перерву до 6 березня», – наголосив Л. Буняк. На його думку, такі дії є твердженням того, що суддя, який займається цією справою, досить ліберально ставиться до відповідача. «Уже був термін для надання документів, договорів, а суддя ще раз його продовжив», – підсумував Любомир Буняк.

Нагадаємо, екс-мер Львова позивається з нардепом за захист честі, гідності та ділової репутації й вимагає стягнути з Я. Кендзьора 100 тисяч гривень.

Попереднє засідання відбулося 22 листопада минулого року, його перенесли у зв’язку з тим, що позивач вчасно не сплатив державне мито – судовий збір розміром 5 тис. грн.

Л. Буняк оскаржує слова Я. Кендзьора, які той виголосив на прес-конференції ще в жовтні 2003 р. Народний депутат заявив, що обрання Любомира Буняка – найбільша трагедія для Львова, а також звинуватив тодішнього міського голову в причетності до смерті 77 людей під час скнилівської трагедії та самоспалення доцента ЛНУ ім. Івана Франка Святослава Шендрика.

Публічне самогубство С. Шендрик учинив 3 жовтня 2003 року на знак протесту проти продажу землі, якою його родина користувалася десятки років.

Спершу Л. Буняк подав позовну заяву на Я. Кендзьора до Франківського районного суду Львова у 2003 році, а згодом справу було перенесено в Пустомитівський райсуд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *