ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде День пластуна

|


17–18 лютого 2007 року у Львові відбудеться 13-й Фестиваль пластової творчості «День пластуна 2007», присвячений 95-ій річниці заснування Пласту, передає прес-служба “Пласту”.

З цієї нагоди представники десятків пластових осередків з усієї України зберуться, щоб позмагатися у мистецтві театру, кіно та фотографії. Акцію вже п’ятий рік поспіль підтримує Львівська міська рада.

На Великій сцені Палацу творчості дітей та юнацтва Галичини молодь покаже близько 40 театральних постановок, а у Галереї запропонують виставку більше 150 фоторобіт, що ілюструють пластове життя. Одночасно з тим відбуватиметься показ кінофільмів, зроблених пластунами. У другий день фестивалю пройдуть змагання серед 96 молодих прихильників кібер-спорту. Кожний день для учасників та гостей фестивалю завершуватиметься вечіркою.

«День пластуна» –це акція, у якій молодь має нагоду проявити мистецькі здібності, творячи разом з однолітками сценарії вистав, композиції фотографій та сюжети фільмів. Цього року Фестиваль виходить за межі суто пластової акції, адже учасниками стали ще дві скаутські організації – «Скіф» із Дніпропетровська та «HPNU» (Польські гарцежі в Україні) зі Львова та Самбора. Також приїдуть пластуни з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Ужгорода, Тернополя, Івано-Франківська, Луцька та інших міст.

Минулого року у «Дні пластуна» взяло участь понад 700 учасників – таким чином цей фестиваль є найбільшою пластовою акцією у закритому приміщенні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *