ОСТАННІ НОВИНИ

Читачів «Ратуші» просять на каву до Садового

|

Міський голова Львова Андрій Садовий готовий поставити каву кожному, хто читає газету Львівської міської ради «Ратуша». Про це він заявив учора ввечері в ефірі Львівського телебачення. Як відомо, А. Садовий довгий час конфліктує з творчим колективом редакції та її головним редактором Миколою Савельєвим і виступає за припинення фінансування газети з міського бюджету.

Як вдалося довідатися кореспондентові «Львівського порталу» з джерел у міськраді, на заклик міського голови протягом учорашнього вечора та сьогоднішнього ранку вже відгукнулося кілька десятків прихильників «Ратуші». На жаль, за нашою інформацією, жодному з них поки що не вдалося поласувати дармовою кавою у присутності міського голови.

Окремі читачі «Ратуші» повідомили нам, що вони мають намір здійснити масовий похід на каву до голови, аби обговорити з А. Садовим долю улюбленої газети та принагідно поцікавитись, коли міський голова нарешті займеться болючими для львів’ян проблемами. При цьому кавомани обіцяють вести себе чемно та цивілізовано, не завдаючи мерові тілесних ушкоджень, як це дозволили собі вчора окремі екзальтовані пікетувальники львівської мерії.

Усім же, хто має бажання поспілкуватися з Андрієм Садовим за горнятком кави на самоті, повідомляємо телефон приймальні міського голови – 29-75-900.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *