ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий отримав пляшкою по плечах

|

Пікетувальники на площі Ринок перейшли до вельми активних дій, унаслідок яких перепало на горіхи й міському голові Андрієві Садовому. Як передає кореспондент «Львівського порталу» з місця події, А. Садовий вийшов під час перерви до пікетувальників, які перекрили рух трамваїв на площі Ринок.

На той час, окрім працівників ТзОВ «Наш ринок» та представників політичних партій і громадських організацій, які протестують проти двоставкового тарифу на тепло, приєдналися мешканці житлових будинків із площі Ринок. Їм допікають постійні вимкнення світла на площі через роботу ковзанки біля мерії.

Саме вони перекрили рух трамваїв – і з ними хотів поспілкуватися міський голова. Однак з того нічого не вийшло, бо люди почали доволі агресивно реагувати на слова міського голови – йому кричали «Ганьба!» та стукали пластиковими пляшками. А хтось із протестантів огрів по плечах такою пляшкою й Андрія Івановича.

Потім, коли мер хотів повернутися до Ратуші, його туди просто не пустили, і вже майже 20 хвилин А. Садовий намагається пройти на своє робоче місце, а люди його не пускають. За усім цим із вікон сесійної зали спостерігають депутати міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *