ОСТАННІ НОВИНИ

Діти-спортсмени з малозабезпечених сімей отримуватимуть стипендії міського голови

|

Діти з малозабезпечених сімей Львова, які мають спортивні досягнення, отримуватимуть протягом цього року раз на квартал стипендії від міського голови розміром 750 гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ініціатором із надання іменних стипендій мера виступила депутатська комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення.

Отримуватимуть стипендію діти віком до 17 років, родини яких перебувають у важкому матеріальному становищі. На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів із федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій Львова зі всіх видів спорту, які співпрацюють із відділом спорту Львівської міської ради.

Конкурсний відбір серед кандидатів на отримання стипендії здійснюватиме комісія, яку утворює департамент гуманітарної політики спільно з депутатською комісією молодіжної політики спорту та оздоровлення.

За результатами конкурсу департамент гуманітарної політики подасть пропозиції міському голові щодо надання стипендій. Окрім того, депутати погодили надання стипендій і дитячим тренерам за результатами проведеної у 2007 році роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *