ОСТАННІ НОВИНИ

Візит Януковича дасть імпульс для розвитку Львівщини – Олійник

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник сподівається, що візит Прем’єр-міністра Віктора Януковича дасть новий імпульс для розвитку області. Про це він сказав під час виступу на нараді з питань розвитку регіону, що зараз триває за участю прем ’ єра в обласній раді – передає кореспондент «Львівського порталу». «Я сподіваюся, що ваш візит дасть новий імпульс розвитку регіону», – сказав голова ЛОДА.

У виступі він просив Прем’єр-міністра дати кілька доручень у пріоритетних для області напрямах. Зокрема, попросив дати доручення відповідним структурам розглянути можливість приєднання військового аеропорту до цивільного. За його словами, це дозволить зробити аеропорт конкурентноздатним, бо зараз він програє в конкуренції з аеропортом сусіднього польського міста Жешув.

Крім того, П. Олійник наголосив на потребі будівництва об’їзної дороги, як вагомого фактора розвитку транскордонної інфраструктури. Петро Олійник акцентував на важливості вирішення проблем гірничої хімії і питань, пов`язаних з охороною історичної спадщини, яка є в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *