ОСТАННІ НОВИНИ

Суд за позовом Панькевича до Ющенка знову перенесли

|

Сьогодні мало відбутись чергове засідання Буського райсуду у справі за позовною заявою колишнього голови Бродівської РДА Олега Панькевича до Президента України про визнання незаконним його звільнення з цієї посади. Однак, як повідомив «Львівському порталу» сам позивач, слухання справи перенесли на поки невизначений термін, через незадовільний стан його здоров ’ я.

Нагадаємо, що справу Данькевич – Президент спершу мали розглядати в Бродівському суді, однак через відсутність повного складу суддів справу передали до Буського районного суду.

Колишній голова Бродівської РДА, як і його колега, колишній голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець вимагають через суд визнати незаконним їх звільнення зі займаних посад та поновити на відповідних посадах.

В обох справах представники відповідача поки не можуть представити суду подання Кабінету Міністрів України до Президента України про звільнення Олега Панькевича та Ростислава Новоженця. Якщо представники управління юстиції не зможуть ці документи показати в суді, справа виграшна – переконані обидва позивачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *