ОСТАННІ НОВИНИ

З приміщення вільної профспілки медиків викрали флеш-карти з документами

|

Флеш-карти з електронними версіями документації вільної профспілки Львівського медичного університету та Громадського форуму Львова викрали увечері 14 січня з приміщення профспілки у неврологічному корпусі медуніверситету, повідомляє прес-служба ГФЛ з посиланням на заступника голови вільних профспілок медичних працівників України Олександра Шуляка.

Він розповів, що крадії не чіпали гроші чи цінні речі, їх цікавила лише документація профспілки. Про крадіжку повідомлено міліцію і працівники Личаківського РВВС уже провели відповідні слідчі дії.

Ці події, на думку О. Шуляка, пов’язані з активною позицією профспілки, зокрема, у конфлікті довкола обласної комунальної лікарні відновного лікування. Голова профспілки твердить, що на його адресу неодноразово лунали погрози, про що поінформовано обласну і Генеральну прокуратури. Жодної реакції на ці звернення не було.

Пан Шуляк стверджує, що неодноразово звертався до керівництва облздоровуправління і безпосередньо до начальника Ігоря Герича з проханням забезпечити профспілці належне приміщення з охороною, як того вимагає конституція України, однак ці вимоги по сьогоднішній день не виконані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *