Із тіла «Рокеро» вийняли десяток куль

|

Близько десятка куль 9-го калібру вийняли медики із тіла вбитого вчора кримінального авторитета «Рокеро» під час розтину, повідомили «Львівському порталу» добре поінформовані джерела.

З тіла його дружини, Лесі Лозинської, медики лікарні швидкої допомоги вийняли чотири кулі (незважаючи на велику втрату крові, її життя поза небезпекою). Експерти припускають, що у М.Лозинського та його дружину, стріляли зі зброї чеського виробництва, ймовірно, «Чеська збройовка». Палата прооперованої дружини загиблого під постійною міліцейською охороною.

За підтвердженою інформацією, Микола-«Рокеро» у 2006 році серйозно працював у двох видах бізнесу – нафтовому та торгівлею нерухомістю. Наразі міліція опитала понад десять свідків учорашнього вбивства, і сьогодні слідча група виокремила п’ять основних версій злочину. Більшість з них мають бізнесовий характер.

Учора близько четвертої пополудні на пр. Чорновола злочинці розстріляли автомобіль, у якому їхали М.Лозинський та його дружина. 45-річний «Рокеро» помер на місці, а дружину із пораненнями доправили до лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *