ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано мирову угоду щодо лікарні відновного лікування

|

Тристоронню мирову угоду підписано учора з приводу приміщень лікарні віднового лікування у Брюховичах між колективом лікарні, адміністрацією ТзОВ «Зелений бір» та владою області, передає пресс-служба Громадського форуму Львова.

Таке вирішення існуючої проблеми стало результатом наради між представниками лікарні, власника, облдержадміністрації, облради та ГФЛ. Основним пунктом даної угоди є те, що Львівська обласна влада зобов’язалася, що до 10 березня ц.р., лікарню буде переведено в нове приміщення.

Також було досягнуто домовленість, що завдані лікарні матеріальні збитки будуть відшкодовані в повному обсязі за рахунок власників. А саме: поламані ліжка, тумбочки, знищені матраци, подушки тощо. При цьому хуліганські дії так званої охорони ТзОВ «Зелений бір» у насильно захопленому приміщенні лікарні поширювались виключно на палати пацієнтів. Із них було винесено і потрощено ліжка, частинами яких забито та підперто двері, викинуто у коридор матраци, ковдри, подушки і навіть речі пацієнтів, яких на Різдвяні свята лікарі відпустили додому. Дані факти засвідчила спеціально створена комісія під головуванням судового виконавця. У такому стані лікарня не зможе приймати хворих. Проте представники облдержадміністрації гарантовали працівникам лікарні збереження заробітної плати в повному обсязі. В перехідний період персонал проведе інвентаризацію завданих збитків та готуватиме майно до переїзду лікарні в нове приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *