ОСТАННІ НОВИНИ

З 1 лютого Новоженець знову може стати головою РДА?

|

Сьогодні в Галицькому суді Львова відбулося слухання справи колишнього голови Яворівської райдержадміністрації Ростислава Новоженця проти Президента України та Львівської облдержадміністрації. Як повідомив «Львівський портал» сам позивач, представники глави держави сьогодні знову не показали в суді подання Кабінету Міністрів України Президентові на його звільнення.

«Якщо такого подання, в існуванні якого я сумніваюся, не подадуть, то вже 1 лютого я розпочну виконувати обов’язки голови РДА», – зазначив він, додавши, що така сама ситуація з відсутністю подання і в справі Олега Панькевича, колишнього голови Бродівської РДА.

За його словами, сьогодні під час засідання сторони процесу лише обмінялися взаємними звинуваченнями. Відтак колегія суддів під головуванням судді Городецької дала управлінню юстиції, яке представляє інтереси президента, час до 1 лютого 11.00, щоб воно показало подання на звільнення.

Нагадаємо, колишній голова Яворівської РДА, теперішній депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець, подав до суду на Президента України та ЛОДА після звільнення його з посади голови райдержадміністрації. Тепер позивач просить суд визнати рішення про звільнення незаконним та поновити його на посаді голови РДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *