ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми Соснівської лікарні вирішать до п’ятниці

|

Сьогодні під час сесії Львівської облради для детального вивчення проблеми лікарні відновного лікування у місті Соснівка депутатський корпус вирішив запросити на п’ятничне засідання ради прокурора області та профільні комісії обласної ради.

Сьогодні ж депутатам пропонували розглянути протест прокурора на рішення облради «Про реорганізацію комунальної львівської обласної лікарні відновного лікування, шляхом приєднання до обласного госпіталю інвалідів війни і репресованих імені Ю.Липи». Проте, депутати відмовилися слухати це питання, оскільки не було представника від прокуратури. Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», щойно виступив начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич, який закликав обранців якнайшвидше вирішити проблему лікарні, адже Господарський суд виніс рішення про звільнення приміщення лікарні 21 грудня.

До пікетувальників вийшов заступник голови облради Микола Горинь, який пояснив людям суть проблеми та попросив припинити акцію непокори, пообіцявши вже в п’ятницю вирішити це питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *