ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум вимагає звіту комісії, створеної на вимогу акції «Антируїна»

|

Звіту депутатської комісії, що мала на вимогу журналістської акції «Антируїна» дослідити порушення під час відновлювальних робіт в історичному центрі Львова, вимагає Громадський форум Львова. Як передає прес-служба ГФЛ, форум вимагає поставити це питання в порядок денний найближчої сесії міської ради.

Приводом для цієї вимоги став звіт ГоловКРУ після перевірки витрачання коштів з державного бюджету на підготовку до 750-річчя Львова. Згідно з цими документами, 2,4 млн гривень використано не за призначенням. Міська рада спростовує ці закиди, посилаючись на дані АМКУ.

Окрім того, ГФЛ також вимагає пояснень від голови бюджетної комісії міської ради Андрія Стецьківа щодо статті у «Львівській газеті» про буцімто будівництво мансардного поверху в будинку, де мешкає цей депутат, за кошти, призначені на ремонт історичних пам’яток.

«ГФЛ вимагає від міського голови Андрія Садового публічних пояснень фактів розкрадання коштів, призначених для реставрації об’єктів історичного середовища Львова та проведення розслідування із залученням представників громадськості та правоохоронних органів, як це обіцяли раніше. ГФЛ вимагає від прокурора Львова дослідити це питання та порушити карну справу за фактами, наведеними у звіті ГоловКРУ і в публікації «Львівської газети», – зазначено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *