ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вже закупили 12 тисяч новорічних ялинок

|

На сьогодні Львівське обласне управління лісового господарства вже продало 12 тисяч новорічних ялинок із 45 тисяч запланованих. Про це «Львівському порталу» повідомив завідувач сектора охорони і захисту лісу Львівського обласного управління лісового господарства Мирослав Пилипів.

За його словами, управління продає сосни і смереки. «Вартість гуртового продажу сосни становить 10-12 грн., а смереки – 20-25 грн. Оскільки вирубка ялиці на Львівщині заборонена, то її ми не продаємо», – наголосив Мирослав Пилипів.

Окрім того, він розповів, що минулого року у цей час ринки Львова уже були заповнені новорічними ялинками із Івано-Франківської області та Закарпаття. Утім цьогоріч цей процес дещо повільніший. «Напевно, причиною того, що на сьогодні на ринках продається так мало ялинок – це просто погода, та і не пора ще. З 25 грудня до 1 січня, думаю, новорічна ялинка продаватиметься значно активніше», – зауважив завідувач сектора охорони і захисту лісу Львівського обласного управління лісового господарства.

Мирослав Пилипів підкреслив, що від сьогодні на львівських вокзалах, автошляхах починають працювати мобільні групи, які перевірятимуть і відслідковуватимуть законність торгівлі новорічними ялинками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *