ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Зеленій заблокували дорогу

|

Близько 100 осіб, мешканців будинку №208, що на Зеленій, та представників профспілки «Захист праці» заблокували дорогу на вулиці Зеленій. Про це «Львівський портал» повідомив представник профспілки Юліан Циганко.

За його словами, мітингувальники вимагають припинити виселення та переселення мешканців гуртожитку, встановити будинку №206, згідно з актом здачі будинку в експлуатацію, або залишити незмінним №208, згідно з пропискою, та зареєструвати дітей, які проживають на вулиці Зеленій, 208. «Ми будемо проводити цю акцію протесту доти, доки міська рада не зверне на нас увагу, і все це не припиниться», – наголосив Юліан Циганко. Окрім того, він підкреслив, що в разі відмови люди згідні продовжувати акції протесту з блокуванням доріг, але в інших місцях. «Ми подивимося на реакцію міської ради і, можливо, повторимо цю акцію в іншому місці», – підсумував він.

Наразі, за словами Юліана Циганка, до мітингувальників підходив тільки представник однієї з Львівських районних адміністрацій, а також міліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *