ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських журналістів вчитимуть працювати з офіційними джерелами інформації

|

Тренінг для журналістів Львівщини на тему «Джерела інформації та робота з ними» відбудеться 24 листопада о 10.00 годині у Львівському прес-клубі реформ. Як повідомила координатор Ольга Давид, тренінг є частиною проекту «Ефективний контроль за роботою органів державної влади на місцях – місцевими ЗМІ та журналістами», який стартував у вересні та триватиме 7 місяців у Київській, Львівській та Донецькій областях.

Основна мета та завдання тренінгу – навчити журналістів працювати з офіційними джерелами інформації, пояснити їхню роль у роботі журналістів. Журналістів учитимуть різних методів отримання інформації від офіційних осіб, перевірки достовірності джерел, правових аспектів роботи тощо. Одноденний тренінг включає рольові ігри та практичні заняття.

Для журналістів участь у тренінгу буде безкоштовною. Всі охочі потрапити на тренінг повинні надіслати заявку у довільній формі до 23 листопада на адресу [email protected].

Навчання організовує Незалежна медіа-профспілка України та ГО „Журналістські ініціативи”, а його проведення стало можливим завдяки підтримці Міжнародного фонду „Відродження”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *