ОСТАННІ НОВИНИ

Справу щодо «Сільмашу» проситимуть передати у Франківський суд

|

Голова регіонального відділення Фонду держмайна Наталія Горлач проситиме перенести провадження справи щодо ВАТ завод «Львівсільмаш» з Галицького районного суду до Франківського. Про це вона повідомила сьогодні під час прес-конференції.

Причиною тому, за її словами, стало те, що Галицький суд приймає рішення, вигідні для юридичної фірми «Юкон». Співзасновник згаданої фірми є родичем голови Галицького райсуду.

«У мене виникає питання: чому є прив’язка до Галицького районного суду і чому цей суд миттєво реагує на заяви пана Косенка? Ми звертатимемось із проханням щодо перенесення розгляду справи до Франківського районного суду, бо місце розташування підприємства – Франківський район», – сказала Наталія Горлач.

Нагадаємо, що 19 жовтня цього року ухвалою Галицького суду ВАТ «Львівсільмаш» та голові спостережної ради Наталії Горлач заборонено вчиняти будь-які дії щодо передачі функцій управління товариством, бухгалтерської та іншої документацій, печаток, штампів, матеріальних та інших цінностей товариства до обрання законного керівництва.

Окрім того, як повідомляв «Львівський портал», 26 червня той же Галицький суд заборонив «Сільмашу» та пані Горлач, як голові правління, вчиняти будь-які дії щодо виконання наказу, яким призначено в. о. голови правління Петра Онищака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *