ОСТАННІ НОВИНИ

Борги «Сільмашу» перевищили 11 мільйонів гривень

|

Відсутні досі атрибути ВАТ завод «Львівсільмаш» щомісяця завдають підприємству збитків від 700 до 750 тисяч гривень. Як повідомив «Львівський портал» заступник голови правління «Сільмашу», голова комітету спілки акціонерів Петро Онищак, нині борги підприємства становлять понад 11 мільйонів гривень.

«Фінансово-юридична структура, яка тримала під контролем управлінські дії на підприємстві, свідомо створює борги, які невдовзі дорівнюватимуть вартості активів «Сільмашу», – сказав Петро Онищак. – Акціонер, адвокат Степана Сенчука пан Косенко, як акціонер поводиться негативно, а ми не знаємо, як вплинути на його дії».

Нездорову ситуацію на «Сільмаші» пан Онищак пояснив: «19 жовтня Галицький районний суд прийняв ухвалу, згідно з якою знову заборонено вчиняти будь-які дії щодо передачі функцій управління бухгалтерської та іншої документації, печаток, штампів ВАТ завод «Львісільмаш». Судові органи виконують замовні рішення, бо не таємниця, що син голови Галицького районного суду пана Стефанюка працює в ТзОВ «Юкон», тобто в Косенка».

Петро Онищак запевнив, що нездорова ситуація на підприємстві та соціальне невдоволення у колективі приведуть до того, що відновляться масові акції та пікетування. «Зміна керівництва – період застою, однак новий голова правління Віктор Захарченко зрозумів мотиви сільмашівців і вживатиме необхідних заходів. Думаю, ми повернемося до пікетувань», – зазначив він.

Нагадаємо, що після усунення з посади керуючого санацією Олега Кобельника зникли всі атрибути підприємства: печатка, статут, свідоцтво про реєстрацію підприємства тощо. Петро Онищак наголошує, що всі атрибути є в пана Кобельника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *