ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові необхідно провести інвентаризацію земель

|

У Львові вже 10 років не проводили повної інвентаризації земель, що належать місту. Про це сьогодні під час засідання колегії ЛОДА повідомив начальник Львіського міського управління земельних ресурсів Юрій Солярчук. „Облік землі – це бюджет, прийняття та виконання управлінських рішень. Відтак зараз нагально постає питання проведення повторної інвентаризації земель”, – зазначив він.

„Усі п ’ ять років минулої каденції був готовий проект, який треба було лише подати до Верховної Ради України, однак він не був поданим, тому що хотіли розширити межі міста до кільцевої дороги”, – повідомив пан Солярчук.

За його словами, востаннє повна інвентаризація земель Львова проводилась у 1996-1997 роках, а в виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив її у 1998 році. „Свого часу це дало позитивні результати та додаткові надхождження до бюджету міста та вже пройшло 10 років і відбулися значні зміни”, – додав Юрій Солярчук.

„Ми працюємо з міською радою і зверталися до міського голови Львова Андрія Садового, щоб надати кошти на проведення повної інвентаризації землі Львова. Минулого року ми досягнули домовленості з радою та бюджетною комісією щодо коштів на ці потреби, однак при затвердженні бюджету на 2006 рік графи щодо інвентаризації так і не було. Міська рада має зрозуміти важливість цього питатння. Думаю, що вже наступного року кошти будуть призначені, бо влада має зрозуміти, що кожен втрачений рік – це кошти, які недоотримує місто”, – завершив виступ Ю. Солярчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *