ОСТАННІ НОВИНИ

Кузьмич переконаний, що вчинив правильно, проголосувавши „за” звіт Олійника

|

«Так, вчора на сесії Львівської обласної ради я голосував за звіт голови Львівської ОДА Петра Олійника. І у мене є багато пояснень, про які я неодноразово говорив і голові нашої фракції Ігорю Держку. На моє глибоке особисте переконання, цей звіт заслуговує на увагу, а вчора на сесії просто зводили особисті рахунки» – заявив сьогодні у коментарі Західній інформаційній корпорації депутат Львівської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, голова ЛОО Української соціал-демократичної партії (УСДП – складова БЮТ) Роман Кузьмич.

«Знаєте, я вже старша людина і можу дивитися на цифри об’єктивно. Я вважаю, що Олійник подає реальну ситуацію, і, хочемо ми цього чи ні, аналітика свідчить: в області є поступ і рух вперед», – наголосив Р. Кузьмич.

Він також зазначив, що не хоче розколювати фракцію БЮТ, проте вважає, що вчинив правильно.

Нагадаємо, що голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко сьогодні заявив, що «єдиним «бютівцем», який вчора проголосував «за» визнання звіту голови ОДА Петра Олійника був Роман Кузьмич.

Зокрема, у коментарі «Львівському порталу» Ігор Держко повідомив, що «поки що пан Кузьмич не дав чіткого пояснення, чому він проголосував саме так, проте нам відомо, що вчора він скаржився на здоров’я».

Сам Роман Кузьмич на сьогоднішнє продовження пленарного засідання сесії Львівської обласної ради не прийшов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *