ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради вчаться працювати з електронною системою

|

Сесія обласної ради не розпочинається через те, що депутати в авральному режимі вчаться працювати з електронною системою голосування, передає кореспондент “Львівського порталу” зі сесійної зали облради.

Голова обласної ради Мирослав Сеник зазначив, що сесійне засідання не розпочнуть доти, поки всі депутати не навчаться працювати зі своїми картками та кнопками. Навчання, яке для депутатів організували минулого тижня і вчора, не було надто популярним серед обласних обранців, відтак треба вчитися, так би мовити “на ходу”. Наразі в сесійній залі зареєструвалося 67 депутатів.

У порядку денному сесії, зокрема, звіт голови ЛОДА Петра Олійника, першочергові заходи з енергозбереження, низка змін до рішень обласної ради та земельних питань, а також питання про оренду для громадських і політичних організацій, повернення на баланс КП “Нерухомість та майно” частини бази “Спартак” на вулиці Інструментальній. Крім того, обласні обранці розглянуть питання про прийняття до спільної власності будівлі Народного дому на вулиці Театральній.

Ще депутати голосуватимуть щодо подання до Конституційного суду України, а в “різному” планують заслухати інформацію про стан підготовки області до опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *