ОСТАННІ НОВИНИ

142 витоки природного газу ліквідував “Львівгаз” у серпні

|

142 витоки природного газу ліквідували аварійні бригади ВАТ “Львівгаз” упродовж серпня цього року, передає прес-служба компанії. А з початку року таких викликів зафіксували понад півтори тисячі.

Найчастіше до аварійно-диспетчерської служби «04» звертаються мешканці будинків, які почули запах одоранту – речовини, що спеціально додається до природного газу, щоб його можна було відчути на запах. У 2006 році у внутрішньо-будинкових газових мережах Львова бригади аварійно диспетчерської служби було ліквідували 830 витоків газу. З них 268 сталися на згонах, 215 – у кранах або іншій запірній арматурі.

Серед газових приладів найбільш «аварійними», згідно зі статистикою, є газові плити. За вісім місяців цього року бригадам аварійно-диспетчерської служби УЕГГ м. Львова доводилося 205 разів ліквідовувати витоки газу, що ставалися саме у газових плитах. У газопроводах-вводах, що підводять природний газ безпосередньо до приватних будинків, витоки газу стаються переважно у місцях з’єднання труб, в кранах та засувках. У 2006 році аварійно-диспетчерська служба УЕГГ м. Львова ліквідувала 670 таких витоків газу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *