ОСТАННІ НОВИНИ

Огризко сам не знав про своє прохання перенести приїзд до Львова комісії ЮНЕСКО

|

Перший заступник міністра закордонних справ України, голова Національної комiсiї України у справах ЮНЕСКО Володимир Огризко заперечив інформацію, ніби 3-4 липня у Львові мала працювати комісія ЮНЕСКО. «Я не знаю, хто декларував таку дату, але від вас я чую про це вперше. Явно не про 3-4 липня йшлося», – заявив сьогодні, 3 липня, у коментарі Західній інформаційній корпорації Володимир Огризко.

Наразі Володимир Огризко не зміг назвати точну дату приїзду комісії до Львова. Він зазначив, що дата стане відомою, коли повністю буде сформовано склад комісії, куди увійдуть представники різних міністерств. «Щоб це не була пуста поїздка, а реальна робота», – наголосив В.Огризко.

Також перший заступник міністра закордонних справ уточнив інформацію про власне склад комісії. «Це буде наша національна комісія України у справах ЮНЕСКО. Про закордонних представників ЮНЕСКО не йдеться», – зазначив В.Огризко.

Нагадаємо, що 27 червня під час прес-конференції перший заступник міського голови Львова Микола Одуха повідомив, що 3 липня до Львова повинна приїхати делегація ЮНЕСКО, яка ознайомиться з виконаними реставраційними роботами у Львові, а також окреслить завдання на наступні роки, що стосуватимуться збереження архітектурних пам’яток.

«Засідання комісії ЮНЕСКО, яке мало відбутися 3­–4 липня у Львові перенесено на прохання голови Національної комісії Володимира Огризка», – повідомив сьогодні «Львівський портал» із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«В.Огризко дуже хоче взяти особисту участь в цьому засіданні, однак напружений робочий графік не дозволив прибути йому до Львова сьогодні», – зазначено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *