ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада та ЛОДА мають працювати на взаємній довірі - Сеник

|

Новообраний голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник вважає, що обласна рада повинна взяти на себе більше керівних функцій в області. „Обласна рада ніколи не буде придатком обласної адміністрації. Рада повинна взяти на себе більше функцій по управління областю: призначення заступників голови ЛОДА, начальників управлінь повинно відбуватися за погодженням з обласною радою. Це ж стосується і призначення начальників управлінь, які є на території області, яке повинно відбуватися за спільного подання голови облради та облдержадміністрації” – каже М.Сеник.

„Гілки влади мають працювати злагоджено, на взаємній довірі і не поборюючи один одного – тоді результат буде” – заявив голова облради у коментарі „Львівському порталу”.

Мирослав Сеник не бачить проблем у тому, що вони з головою ЛОДА Петром Олійником тепер очолюватимуть різні органи влади на Львівщині. „Тут не може бути місця для ревнощів. Ревнощі- це для юного віку. Ми вже в зрілому віці, щоб ревнувати один одного” – заявляє він.

До обрання головою Львівської обласної ради Мирослав Сеник працював першим заступником голови ЛОДА Петра Олійника. Раніше, у часи, коли М.Сеник був міським головою Червонограда, П.Олійник був його заступником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *