ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори у Львові визнано недійсними

|

Після перерахунку голосів міська ТВК визнала недійсними вибори міського голови Львова та до Львівської міської ради. Причиною цього стало те, що на 7 виборчих дільницях, розташованих на Левандівці, кількість бюлетенів при підрахунку значно перевищила кількість виборців в окрузі. На деяких дільницях різниця складає до 30 відсотків.

Разом з 6 дільницями у Винниках, ця кількість перевищила 10 відсотків від загальної кількості дільниць, що зобов’язує ТВК визнати вибори недійсними.

Як стало відомо „Львівському порталу”, учора в ЛОДА відбулася закрита нарада під головуванням голови ЛОДА Петра Олійника, на якій обговорювалися шляхи виходу із ситуації. За інформацією нашого джерела, прийнято рішення про виведення Левандівки зі складу Львова, перетворення її в окремий населений пункт у складі Пустомитівського району. Це дозволить скоротити кількість округів, на яких вибори визнані недійсними, до мінімальної межі і затвердити результати голосування.

Нагадаємо, що 26 березня 2006 року відбулися вибори до Верховної ради та органів місцевого самоврядування. Міським головою Львова обрано Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *