ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві відзначили 60 річницю Львівського псевдособору

|

Блаженніший Любомир, Верховний Архієпископ Києво-Галицький вчора очолив Літургію з приводу 60 річниці Львівського псевдособору у Патріаршому соборі Воскресіння Христового, що в Києві, про це повідомив прес-секретар Глави УГКЦ.

З ним співслужили Преосвященні Владики Богдан (Дзюрах), Єпископ-помічник Києво-Вишгородський УГКЦ, і Станіслав (Широкорадюк), Єпископ-помічник Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні, монс. Войцех Залускі, Радник Апостольської Нунціатури в Україні, та численне духовенство. Учасниками спільної молитви були численні (близько 300 осіб) миряни.

Українська Греко-Католицька Церква відзначала 60 річницю Львівського псевдособору з третього дванадцятого березня. Вчора Божественні Літургії за переслідуваних та їх гонителів відслуж или у в сіх церквах УГКЦ в Україні та за кордоном.

Після Літургії відбувся чин освячення ікони, а відтак Владика Богдан уділив всім присутнім своє архієрейське благословення. Спільна молитва завершилася скромною, але водночас дуже родинною трапезою, до якої було запрошено всіх присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *