ОСТАННІ НОВИНИ

Суд вирішив призупинити термін санації на “Сільмаші”

|

На вчорашньому засіданні Господарського суду міста Львова було прийняте рішення призупинити санацію на ВАТ завод “Львівсільмаш” та провести експертизу санації, проте, що означає термін “призупинити” та провести експертизу ніхто пояснити не може. Про це заявив у коментарі “Львівському порталу” представник трудового колективу в раді кредиторів “Сільмашу” Петро Онищак.

Пан Онищак повідомив також, що звертався із питанням до судді, аби той пояснив, що таке “призупинення” та хто згідно цього рішення має бути керуючим і чи взагалі він потрібен, проте у відповідь суддя зазначив, що треба дочекатись ухвали, в якій буде все чітко зазначено. Ухвалу можна побачити протягом п ’яти днів після рішення суду.

На думку пана Онищака, таке рішення прийняте виключно для того, аби відволікти час до виборів, а злочинців від часу злочину, тобто, якщо їх можна затримати зараз і притягнути до відповідальності, то через деякий час вже ніхто нікого не спитає за продане.

Він також прогнозує, що борг до кінця березня на «Сільмаші» становитиме 15 мільйонів гривень.

В свою чергу, пан Онищак повідомив, що вчора зустрічався із головою Львівської ОДА Петром Олійником, який прямо сказав, що розумні люди розуміють, що підприємство збанкрутує.

Щодо трудового колективу, то Петро Онищак зазначив, що після ухвали люди відновлять акції протесту і робитимуть усе, аби сільмашівцям дали нормально працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *