ОСТАННІ НОВИНИ

Фортуна від "Київстару" прихильна до львів`ян

|

Троє абонентів титульного спонсора збірних команд України з футболу – компанії „Київстар” – отримали можливість відвідати матчі збірної України в Німеччині. Це стало можливим завдяки проведеному компанією «Київстар» серед своїх абонентів розіграшу путівок на чемпіонат світу з футболу.

Із понад 80 тисяч бажаючих потрапити на Чемпіонат світу доля (методом випадкової комп’ютерної вибірки) усміхнулась трьом мешканцям Львівщини. Щасливчиками стали Ігор Голіш (смт. Щирець Пустомитівського району), Максим Герчаківський (Львів) та Богдан Якимчук (Дрогобич).

«Чемпіонат світу з футболу в Німеччині – дуже значуща подія для багатьох українців. Адже наша збірна вперше бере участь у турнірі такого рівня. І компанія «Київстар», будучи Титульним спонсором Національної та Молодіжної збірних з футболу, приготувала своїм найактивнішим абонентам-вболівальникам справжній сюрприз – три путівки на матчі наших футболістів на Чемпіонаті. Від щирого серця вітаємо переможців розіграшу, які зможуть на власні очі бачити захоплюючу гру нашої збірної!» – прокоментував в .о. директора з маркетингу компанії «Київстар» Сергій Булгаков .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *