ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські таксисти відновили акцію протесту

|

Львівські таксисти вирішили продовжити акцію протесту. Сьогодні зранку 50-ма автомобілями вони приїхали під Ратушу, щоб висловити протест міському управлінню транспорту, яке, на їхню думку, затягує процес погодження стоянок для таксі. Як повідомив „Львівський портал” правовий інспектор у регіонах України Конфедерації вільних профспілок України Андрій Корчинський, завтра кількість машин буде збільшено до 300, а пікетувальники вимагатимуть від депутатів порушити питання про усунення від виконання обов’язків чільників мерії.

„Учора Львівська міська рада повинна була підготувати схеми та паспорти стоянок для таксі та передати їх на погодження в ДАІ. Цього не було зроблено. Ми вважаємо, що міське управління транспорту навмисне затягує процес погодження стоянок”, – сказав Андрій Корчинський.

За його ж словами, якщо протягом сьогоднішнього дня чиновники не підготують схеми та паспорти, то такстисти пікетуватимуть завтрашню сесію міської ради. „Ми вимагатимемо, щоб депутати порушили питання про відкликання від виконання обов’язків ту владу, яка сьогодні нас не влаштовує”, – повідомив він.

Заявку про пікетування такстисти подали до мерії ще минулого тижня. Тому, за словами А.Корчинського, евакуатор, який тепер працює на площі Ринок, їм не страшний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *