ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники лікарні відновного лікуваня знову організували пікет

|

Близько тридцяти працівників Львівської обласної лікарні відновного лікування в ці хвилини прийшли під стіни облдержадміністрації, організувавши пікет. Люди скандують “Руки геть від лікарні!” та “Віддайте нам лікарню!”.

У руках пікетуючих плакати із написами “Обласну лікарню – людям”, “Працівникам – роботу, хворим – лікарню” та “Віддайте нам лікарню”.

До працівників вийшов начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич, який пояснив людям, що зберегти лише відділення, а не цілу лікарню та перенести її у Винники із Брюхович, де вона знаходиться зараз – найзручніше та найдешевше для держави.

“Питання, яке виникло виключно майнове: немає приміщення, куди б можна було переннести цілу лікарню, а на ремонт у Брюховичах потрібно близько 700 тисяч гривень”, – зазначив пан Герич. Він також додав, що рішення про ліквідацію лікарні управління охорони здоров’я не приймало.

Нагадаємо, що працівники лікарні вже не вперше організовують такі акції, вимагаючи збереження лікарні у Брюховичах, або перенесення її назад у Львів на вулицю Короленка, 9, де вони були донедавна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *